Lajmet

75375716_463929464228934_8198237236820081628_n

LBL Pack pjesë e panairit Siema Expo 2019,``Food Processing, Packaging & Food Machinery Exhibition`` në Casablanca, Morocco.

Green Healthy Breakfast Recipes Instagram Post (1)

LBL Pack ishte një prej ekspozuesve të Warsaw Pack 2019 - Panairi i Teknologjive të Paketimit dhe Materialeve në Varshavë, Poloni.

Brown Europe City Photo Collage Instagram Post

LBL Pack ishte një nga ekspozuesit e PackExpo 2018 në Bukuresht, Rumani. LBL Pack ishte e vetmja përfaqësuese e Shqipërisë.

Simple Look of the Day Photo Collage

LBL Pack ishte një nga ekspozuesit e IPACK IMA Fair 2018 në Fiera Milano, Itali