Mjedis


E vetmja gje qe nuk riciklojme jane idete tona


Ne kemi një angazhim të vërtetë për çështjet e mjedisit, si mbetjet dhe reduktimi i peshës, riciklimi dhe minimizimi i emetimeve të karbonit. Ekzistojnë një numër iniciativash që janë duke u zhvilluar, që kanë një ndikim të vërtetë pozitiv. Ne kemi ri-projektuar kontenierët tanë në mënyrë që ato të mund të prodhohen duke përdorur më pak alumini, por të ruajnë të gjithë forcën e kërkuar. Në disa raste deri në 25% më pak se ekuivalentët e tjerë të industrisë. Mjetet tona janë unike në industri dhe janë bërë duke përdorur teknologjinë më të fundit në mënyrë që nivelet e mbeturinave të procesit të tyre të mbahen në një minimum absolut. Ne veçojmë të gjitha rrjedhat e mbetjeve për ri-përdorim ose riciklimin kudo që të jetë e mundur. Mbeturinat e procesit të aluminit mblidhen dhe u kthehen furnizuesve tanë. Më shumë se 30% e këtyre mbeturinave përdoren përsëri në lëndën e parë që ne e blejmë. Kontenierët tanë janë të gjithë të stampuara me një logo riciklimi për të rritur ndërgjegjësimin e konsumatorit për faktin se të gjitha tabaka tona mund të riciklohen, në varësi të aksesit të autoriteteve lokale. Ne sfidojmë furnizuesit tanë për të zvogëluar mbeturinat e tyre dhe aty ku është e mundur për të kaluar nga hedhja e paketimit në të kthyera. Ne e shohim këtë si fillimin e një udhëtimi të gjatë. Ne shpresojmë që të gjithë ta bëjnë..


 
 

Produkte Konsumi

Ne ofrojme nje game te gjere produktesh per
industrine e supermarketeve qe plotesojne
kerkesat e konsumatoreve.

Produkte Profesionale

Produktet tona te linjes profesionale sigurojne nje
zgjidhje per industrine e ushqimit si edhe nje
zgjidhje te mire per industrine e kateringut.

LBL Pack


Video rreth kompanise

 
 
 

LBL Pack


LBL pack shpk prodhon një gamë të plotë të kontenierëve të lëmuar gjysmë të ngurtë me
pllaka alumini, rrotulla alumini, cilifon dhe letra furrë për paketimin e ushqimit.
Ne ofrojmë cilësi të lartë, paketim të fuqishëm të fletëve të aluminit
për shumë aplikime industriale, si dhe për sektorët profesionistë dhe konsumatorë. Ekipi ynë i zhvillimit me përvojë është fokusuar në zgjidhjet novatore
inovative të dizajnuara me porosi të zhvilluara në bashkëpunim me
të dy shitësit dhe përpunuesit e ushqimit.